WP1 – Sport | WP15

Beschikbare plekken:

Categorieën


Ben je klaar om een keuzevak te kiezen met een portie actie, plezier & teamwork?

Kies dan voor het Wereldplan Sport. Hier zijn een aantal redenen om enthousiast te worden!

 We gaan een fit-test doen! Hoe fit ben jij nou eigenlijk?

  • Ook gaan we Boksen. Boksen is een sport die gebruik maakt van kracht en conditie. Daarnaast verbeterd het je focus, discipline & doorzettingsvermogen.
  • Uiteraard gaan we in het Fitness lokaal ook bezig zijn met verschillende Bootcamps & Workouts! Klaar om fit te worden? Jullie krijgen een grote mix sportoefeningen waarmee je sterker, vaardiger of handiger wordt.

Wereldplan sport is ingericht om de helft van de les te sporten, de andere helft zullen we bezig zijn met verschillende opdrachten.

Denk hierbij aan:

  •  Een sportles ontwerpen. Wat zou jij nou willen doen in de gymles? Laat je creativiteit de vrije loop en schets een super gave les!
  • Uitleg over gezondheid. Wat is gezondheid nou? Hoe eet ik gezond en wat heeft dit voor voordelen? Kom dit alles te weten en misschien maak jij in de kantine wel de gezonde keuze!
  • Natuurlijk gaan we kijken naar welke beroepen er mogelijk zijn in de sport! Want zeg nou zelf, wie wilt er nou niet van sporten zijn werk maken?

Dus ben je klaar om dingen te leren over gezondheid, sportief bezig zijn en fit te blijven? Dan is Wereldplan Sport er voor jou!

Schrijf je vandaag nog in en maak je wereldplan-lessen uitdagend!



Inschrijven

Je moet inloggen met je @melanchthon.nl account. Klik hieronder op de button om verder te gaan.