WP1 – Gezonde voeding | WP14

Beschikbare plekken:

Categorieën


“Eet slim, voel je goed, straal met gezond eten en rock je schoolprestaties!” 

Hey jij! 

Welkom in de wereld van gezonde voeding, waar we geloven dat wat je eet niet alleen je lichaam beïnvloedt, maar ook je brein. Dit is het wereldplan voor een gezonder en energieker jij! Hier gaan we samen op ontdekkingsreis om te begrijpen wat gezonde voeding is en hoe het je helpt. Ook gaan we zien hoe het je een scherpe geest geeft en je kan helpen om beter te presteren op school. 

Wat is gezonde voeding? 

Gezonde voeding is als brandstof voor je lichaam. Denk aan een auto: goede brandstof zorgt voor een soepele rit. Zo werkt het ook met ons lichaam. Het geeft ons de energie en voedingsstoffen die we nodig hebben om te groeien, leren en gewoon te functioneren op ons best. 

Praktische lessen met groenten en fruit 

We gaan ook praktisch aan de slag! Je leert hoe je met groenten en fruit heerlijke gerechten kunt maken. En niet alleen dat, we gaan het ook samen proeven, ruiken en ervan genieten! 

Gastles/excursie 

Om alles nog leuker te maken, zullen we een gastles hebben van een expert of misschien zelfs een spannende excursie plannen. Dat wordt een ervaring om niet te vergeten! 

Kortom: 

Gezonde voeding is super belangrijk. Wij als school vinden het tof om je hier meer over te leren. Ben je nieuwsgierig geworden? Kies dan voor gezonde voeding, want de kennis die je hiermee opdoet, kun je de rest van je leven gebruiken! 



Inschrijven

Je moet inloggen met je @melanchthon.nl account. Klik hieronder op de button om verder te gaan.