WP1 – Patisserie & Bakkerij | WP12

Beschikbare plekken:

Categorieën


Hey daar, keukenhelden en bakliefhebbers van het voortgezet onderwijs!

Ben je het zat om alleen maar te kwijlen over die Instagram-waardige taarten en koekjes? Wil je jezelf eens écht verrassen met je bakskills? Nou, zoek niet verder! Ons gloednieuwe keuzevak “Bakken en Patisserie” is hier om je innerlijke bakker wakker te schudden!

👨‍🍳 Waarom je dit keuzevak wilt kiezen:

Hands-on Ervaring: Geen saaie boeken hier! We gaan direct de keuken in en laten je experimenteren met bloem, suiker, en alles daartussenin. Je zult je eigen meesterwerken bakken, van heerlijke taarten tot knapperige koekjes.

Pro Baking Tips: Leer de geheimen van de profs! Onze getalenteerde docenten delen hun beste tips en trucs, zodat je de kunst van het bakken onder de knie krijgt.

Creatieve Uitdagingen: Van regenboogcupcakes tot ambachtelijke gebakjes, we dagen je uit om je creativiteit de vrije loop te laten. Geen baksel is te gek in onze keuken!

Samenwerken en Delen: Bakken is niet alleen leuk, het brengt ook mensen samen. Werk samen met klasgenoten, deel je creaties en maak herinneringen die zoet zijn.

Smaaktesten: Ja, je leest het goed! Je krijgt de kans om je eigen baksels te proeven en te perfectioneren. Wie wil er nu niet leren terwijl ze smullen?

Toekomstige Carrièremogelijkheden: Wie weet, misschien schuilt er een toekomstige banketbakker of patissier in jou? Dit keuzevak kan de eerste stap zijn naar een smakelijke carrière!

Schrijf je nu in voor “Bakken en Patisserie” en maak je schooltijd nog zoeter. Je zult niet alleen vaardigheden voor het leven opdoen, maar ook een hoop leuke vrienden maken onder het genot van hemelse lekkernijen. 🔥🍩

Dus waar wacht je nog op? Zet je koksmuts op en bak met ons mee! 🧁



Inschrijven

Je moet inloggen met je @melanchthon.nl account. Klik hieronder op de button om verder te gaan.